سئو سایت

همه چیز درباره سئو

سئو سایت

همه چیز درباره سئو

  • ۰
  • ۰

قیمت و خرید شیر خشک کودکان بالای یکسال (آپتامیل 3) 400 گرم | بتادارو

 

تولید پودر شیر شامل حذف آب از مواد جامد شیر است. محصول نهایی به راحتی قابل حمل است ، حجم کمی دارد و ماندگاری آن به طور قابل توجهی بیشتر از شیر مایع پاستوریزه است. حذف آب از طریق سه مرحله انجام می شود: تیمار شیر ، تبخیر و خشک شدن با اسپری. در طول تولید پودر شیر ، مبدلهای حرارتی ، بازسازی و بخشهای تبخیر یک گیاه معمولاً در دمای 45 تا 75 درجه سانتیگراد کار می کنند ، که محدوده مناسب رشد ترموفیلها است. شیر تقریباً 10 برابر غلیظ می شود و به شکل پودر در می آید ، بنابراین اگر در مراحل تولید رشد رشد نداشته باشد ، تعداد ترموفیل های موجود در پودر شیر نباید از 100 CFU ml − 1 بیشتر شود زیرا تعداد ترموفیل های شیر خام به ندرت از 10 CFU ml − 1. با این حال ، هنگامی که زمانهای کار اواپراتور از 16-20 ساعت فراتر می رود ، تعداد زیادی از ترموفیل ها معمولاً در محصول نهایی یافت می شوند (حداکثر 105 CFU g-1) (Stadhouders ، 1982 ، مورفی و همکاران ، 1999). مدت زمان ماند شیر از مخزن ذخیره سازی به پودر معمولاً از 20-30 دقیقه بیشتر نیست ، بنابراین بدیهی است که زمان کافی برای رشد گرما دوست در شیر فله در حین فرآوری ، حتی با تولید کوتاه مدت آنها 15-20 دقیقه کافی نیست (اسکات و همکاران ، 2007). در نتیجه ، میزان بالای آلودگی موجود در پودر شیر پس از 16-20 ساعت اجرا به احتمال زیاد به دلیل رشد بیوفیلم و جدا شدن سلولها و اسپورها از مناطق بزرگ فولاد ضد زنگ موجود در یک کارخانه پودر شیر است (هینتون و همکاران). ، 2002). آلودگی اولیه گیاه پودر احتمالاً از تعداد کم ترموفیل ها ، عمدتا به شکل اسپور ، در شیر خام رخ می دهد (مک گویگان و همکاران ، 2002). اسپورها و سلول ها سپس به فولاد ضد زنگ و فولانت متصل می شوند (فلینت و همکاران ، 2001 ، پارکار و همکاران ، 2001). اگر شرایط مساعد باشد ، اسپورها جوانه می زنند در حالی که سلولهای رویشی تقسیم شده و پلیمرها را ترشح می کنند تا سطح را استعمار کرده و در نتیجه بیوفیلم را شروع کنند. بیوفیلم های گرمازا به طور معمول در مبدل های حرارتی صفحه ای و بخش های اواپراتور گیاه یافت می شوند (اسکات و همکاران ، 2007 ، مورفی و همکاران ، 1999). آلودگی شیر متعاقباً از هاگ و سلول هایی رخ می دهد که از بیوفیلم ها خارج می شوند. هنوز مشخص نیست که اسپورها در چه مرحله ای از توسعه و رشد بیوفیلم تشکیل می شوند. اسکات و همکاران تشکیل اسپور را پس از 9 ساعت پس از تولید 18 ساعت مشاهده کرد (اسکات و همکاران ، 2007). برخی دیگر تشکیل اسپور را در لایه های پایه در کلنی های سطح هوای B. subtilis (Vlamakis و همکاران ، 2008) و بیوفیلم های هوای مایع B. cereus مشاهده کرده اند (Wijman و همکاران ، 2007). با این حال ، این ممکن است مورد بیوفیلم های مایع سطحی تحت جریان آشفته در یک محیط لبنیات نباشد.

در پایان اجرای پودر شیر ، اکثر سلولهای موجود در بیوفیلم گرمادوست  شیرخشک آپتامیل توسط رژیم پاک سازی حذف یا از بین می روند (Parkar et al.، 2004). با این حال ، لایه های رسوب ممکن است از هاگ ها و سلول های رویشی محافظت کنند (هینتون و همکاران ، 2002) و در نتیجه آلودگی بالقوه تولید بعدی ایجاد می شود. باسیل های گرمازا به دلیل سرعت رشد سریع ، توانایی تولید اسپورهای مقاوم ، دامنه رشد دمایی گسترده و توانایی تشکیل بیوفیلم ، از بین بردن کامل باسیل های گرمازا دشوار است (Parkar et al.، 2003، Flint et al.، 2001، هیل و اسمیت ، 1994). بعلاوه ، اسپورها در مقایسه با سلولهای رویشی قادر به زنده ماندن در محصولات پودر شیر برای مدت زمان طولانی تری هستند (ردی و همکاران ، 1975). اسپورها به دلیل مقاومت در برابر مواد شیمیایی برای عملیات حرارتی ، خشک کردن و تمیز کردن ، نگرانی خاصی برای تولیدکنندگان پودر شیر دارند.

  • ۹۹/۰۷/۲۷
  • tandis nik

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی